keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Heinäkuun helteitä ja lomailua

Se on ensimmäinen lomapäivä ja mukavasti alkaa auringon paisteessa sekä lämmössä. Edellisestä blogikirjoituksestani onkin vierähtänyt tovi, mutta jospa nyt pääsisi taas kirjoittamisen makuun.

Uintivalmennus on nyt ollut tauolla puolisen vuotta ja aikaa itselle 20 tuntia viikossa extraa. Hieman on ollut "kuollut olo" kevään aikana. Sitä lähtemistä hallille on ollut aamuin illoin ja viikonloppuisin.

Valmensin 3 eri ikäluokkaa 15 vuoden ajan ja ihan hyvillä saavutuksilla. Mitaleita roppakaupalla ja ennen kaikkea ihania kokemuksia ja elämyksiä sekä mukavia ja fiksuja nuoria/vanhempia ympärillä. Ihanat muistot jäävät näistä ajoista. Katsotaan tulevaisuudessa miten jaksaa "rantautua" jälleen altaan reunalle.

Monet ovat kyselleet miten kulutat aikaasi, kun noin paljon viikossa jää omaa aikaa. Luen, katselen telkkaria ja harrastan liikuntaa eri muodoissa sekä olen vaan. Nollaan "aivotoiminnat" opiskelusta ym. Syksyllä jatkan sitten Lapin yliopistossa kasvatustieteiden parissa. Tätä odotan innolla.

Kevään aikana olen liikkunut aktiivisesti ja nyt valmistaudun Kuopion pikamatkan triahtloniin (ui 500 m, pyöräile 20 km ja juokse 5km (tuskaa)) sekä Vanajavesiuintiin 3000m. Kaikkea sitä 50 kymppinen keksii. Mutta elämässä pitää olla tavoitteita ja ennen kaikkea unelmia. Se unelma on hieman hakusessa.

Nyt sitten lomaillaan heinäkuussa Kuusamossa, Hailuodossa ja Oulussa. Mitähän mukavaa sitä eteen tulee? Ainakin aamun herätykset ilman lähtemistä ja päivänokosetkin ovat ihan kivoja juttuja. Koskenlaskua, liikkumista ja rentoutumista. Avoimin mielin päivänkoitoksiin. Hyvää kesää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti