sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Curacaolla
Saavuimme Marin kanssa tänne Karibialle ja Curacao-saarelle. Ilmasto on ihanan lämmin ja meri lähellä meitä. Asumme Kontiki Dive & Beach Resortissa, joka koostuu useasta bungalow- tyyppisestä majatalosta. Kaikki mukavuudet löytyy ja alue on upea meren rannalla palmujen ympäröimänä.
Bungalowit ovat niin uusia, ettei eka huoneistosta saatu ovea kortilla auki, joten vaihdoimme huoneistoa. Ehdimme rannalle tänään hetkeksi ennen päivällistä ja kävimme uimassa alueemme altailla, jotka rakennettu luonnonkivistä. Muutenkin tämä Kontiki on rakennettu ekologisesti hyödyntäen puuta, kiveä ja altaissa käytetään merivettä.
Saimme käydä suihkussa tuikkujen valossa, kun muutaman bungalowin generaattori ei halunnut toimia (ja tietenkin meidän huoneisto kuului siihen joukkoon). Onneksi nyt on valot ja ilmastointi toiminnassa sekä saatiin myös nettiyhteys.
Päivällisellä söimme caesar-salaattia ja spagetti bolognesen, joten tuttuja ruokia Karibialla. Ravintola on myös meren rannalla ja oli mukava syödä ulkona live-musiikin soidessa.
Huomenna on sitten uusi päivä ja tarkoituksena on vain loikoilla auringossa ja rentoutua.


3 kommenttia:

  1. ihan siistijä kuvia. Niin lämpimän näköstä(anna kadehtii). Onko paljon isomahasia brittituristeja.. ei ainakaan kuviin oo osunu. Lepäilkäähän nyt ku siihen on mahollisuus.

    VastaaPoista
  2. Onko sulla muuten joku apina kädessä tuossa ekassa kuvassa?

    VastaaPoista
  3. Heippa! Isomahasia hollantilaisia kyllä näkyy ja mulla on kädessä kamera. Mari halusi ottaa kuvan vedestä, kun oli kuvaamassa kaloja.

    VastaaPoista