torstai 22. lokakuuta 2009

Monipuolisuutta Espanjan leirilläTänään torstaina 22.10. on ollut melko sateinen päivä. Liikunnan iloa se ei ole kuitenkaan poistanut. Eilisen Barcelonan päivän jälkeen uimarit saivat nukkua aamulla pari tuntia pitempään. Hyvin se nukutti myös meitä aikuisiakin. Jaksoimme kuitenki käydä Erjan, Samulin ja Jukan kanssa kävelyllä. Calellan puista löytyy vielä syötäviä oliiveja, joista minä pidän.


Aamutreeninä meillä olikin sitten peliä rannalla. Perinteistä jalkapalloa ja amerikkalaista jalkapalloa. Saimme hyvin neljä joukkuetta, jotka pelasivat kaikki toisiaan vastaan. Jalitsu hiekalla on haastavaa ja kun pelataan vielä sukat jalassa vielä vaativampaa. Mutta tosi mukavaa!


Pelin jälkeen uimarit pääsivät jälleen kerran Välimeren aaltoihin. Meille valmentajille se oli haastellista,koska aallot olivat todella isot ja ajoittain jopa vaarallisia. Kaikki meni kuitenkin hienosti.


Iltapäivän uinnit sitten peruuntuivat, koska uimalassa oli uintikielto. Tänään iltapäivällä saimme nauttia rankasta vesisateesta, salamoinnista ja ukkosesta. Meitähän se ei kuitenkaan hidastanut, vaan siirryimme saliharjoitteluun, pallojumppaan ja venyttelyyn.

Treenien jälkeen uimarit (sateesta huolimatta) lähtivät jälleen kerran ostoskadulle ostelemaan vielä viimeisiä tuliaisia kotijoukkoille.Marilla ja Saaralla on kulunut aika mukavasti. He ovat olleet mukana jalitsupeleissä rannalla. Aika on kulunut heilläkin shoppaillessa ja korttia pelaamalla.

1 kommentti:

  1. Kyllä on uinnissa asiat kohdallaan, kun junnut leireilee Espanjaa myöten ja valmentajat syö oliiveja suoraan puusta!

    T: Kateellinen AMVT- kollega Mikko (taido)

    VastaaPoista