maanantai 25. tammikuuta 2010

Talviuintia MM-kisoissa Bledissa

Talviuinnin MM-kisat käydään kahden vuoden välein ja tänä vuonna kisat pidettiin Sloveniassa 22.-24.1.2010. Bled sijaitsee 500 m korkeudessa Alpeilla. Kaupunki on kaunis ja järven ympäri voi kävellä ja ihastella maisemia. Samalla voi myös tutustua järvellä talvehtiviin joutseniin.


Kisajoukkueeseemme kuului 38 uimaria kannustusjoukkoineen ja meno oli rennon hauskaa. Erotuimme hyvin joukkueena meidän tupsupipomme ansiosta sekä iloisten ilmeiden johdosta.

Kisat alkoivat perjantaina 25m rintauinnilla. Kyllä taas jännitti kovasti. Onneksi en ollut ainoa, jota kisajännitys vaivasi. Tuumailimme naisten kanssa odotellessamme lähtöä, että miksiköhän sitä aina tulee näihin kisoisin. Kai se joku "talviuinnin hulluus" joka vaivaa. Harrastus se tämäkin on.!
Minulla oli lisäksi hieman menestymisen paineita. koska kolmatta mestaruutta oltiin tavoittelemassa. Oikea polvi on leikattu puolen vuoden sisällä kahdesti ja rintauintia en voinut harjoitella vasta kun viikko aiemmin. Onneksi uinti tulee selkäytimestä ja potku tulee miten tulee. Jalka ei tottele eikä taivu.
Ja tulihan se kolmas mestaruus vaikkakin ei kovin suurella erolla Maijaan! Kyllä oli hieno tunne vaikkakin järjestäjien "aikamoka" laimensi tunnetta. Toivottavasti korjaavat sen (21.74) virallisiin tuloksiin.

Alla olevassa kuvassa on 50 vu palkintojenjaosta. Voittajan on helppo hymyillä, koska vapaauinti oli haaste. Ei nähnyt mihin suuntaan on uimassa ja piti välillä uida pää pystyssä. Käännös sinänsä tuotti tuskaa, koska ponnistus meni tyhjän päälle ponttoonien alle ja lähde sitten uimaan pysähtyneestä asennosta. Tulipahan vedettyä muutama desi vettä keukoihin. Menikin hetki ennekuin pääsi altaasta ylös, koska keho ei toiminut. 50 vu aika oli 38,77


Kisojen lopuksi kohotimmekin maljat Jukan kanssa mitaleiden kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti