sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Aurinkoista talviuintia

Terwasoihtu-uintien poijuen keräys! Kyllä vesi viilentää ihanasti!



Niin se kevät on jo pitkällä ja kirjoittelu blogiin on siirtynyt tuota MBA:n kehitystehtävää puurtaessa. No helmikuu vierähtikin sitten nopeasti ja maaliskuukin on jo puolessa välissä.
Avantouinnin parissa on sitten kisailtu Slovenian jälkeen Kokkolan SM-kisoissa. Laurin Malja voitettiin koko seuralle ja miellyttävästi myös viestikultaa. Hyvä me Oulun Talviuimarit!!

Tänään sunnuntaina 14.3.on aurinko paistellut ja pakkasta -10. Vietimme leppoisaa Terwasoihtu uintipäivää Tuiran Uimalassa. Kyllä tulee hyvälle tuulelle noiden talviuimareiden seurassa. Ilmeet ovat iloisia ja juttua riittää. Hyvässä seurassa onkin mukava puuhastella.

Nyt sitten hiihtolomaviikon jälkeen alkaa arjen aherrus. Tuleepahan työpäiville oma normaali rytmi. Hektisyyttä riittää ja asioiden kanssa puurtamista sekä pohtimista. Näinhän se elämä kulkee. Onneksi osaamme hallita elämäämme ja työtahtia. Lepopäivä viikossa on meille kaikille tarpeellinen. Kyllä oma keho antaa ajan myötä signaaleja jos ollaan liiaan kiivaassa tahdissa.
Tämä kirjoitus onkin mukava lopettaa alla olevan kuvan tunnelmaan, jota koin Sonjan kanssa tänään. Iloa ja hymyä elämään!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti