perjantai 27. elokuuta 2010

Kuusamon rakennusprojekti

Tässäpä se nyt on meidän Kuusamon mökki. Vuoden verran ollaan rakennettu ja ajeltu Kuusamon ja Oulun väliä. Paikka sijaitsee Purnujärvellä ja on ihanan rauhaista sekä rentouttava paikka. En millään viitsisi palata tänne Oulun hektiseen menoon, kun on rauhoittunut tonne Kuusamoon. Mustikat, hillaa ja puolukat on kerätty mökin ympäristöstä. Kävästiinpä velipojan kanssa katsomassa Karhunkierroksen reitti, joka on n. 1,5 km päässä meiltä. Allaolevan Hopeavaaran takana.
Purnujärvessä tuli kesän aikana ui päivittäin, kun siellä oltiin. Todella hieno ja lämmin kesä. Siksipä meidän fysioterapeuttien työssäkin on vielä rauhallista, kun ihmiset ovat saaneet nauttia lämmöstä ja voivat hyvin. Hyvä niin. Voihan sitä itsekin paremmin. Näin sitä kerätään voimia syksyyn ja talveen. Jaksoinpa itsekin osallistua Vanajavesiuintiin Hämeen linnan edustalla. Upea kokemus ja uinkin 2,5 km rauhalliseen tahtiin, mutta voittoon.

Näin se syksy sitten käynnistyy ja seuravaaksi onkin matka kohti Shanghaita. Uusi kokemus minulle meinaan Aasian mannerta. Osallistuminen maailmannäyttelyyn, käynti silkkitehtaalla sekä Luhtan tehtaalla. Mielenkiintoista tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti