sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Vireää syksyn alkua


Aikaa on vierähtänyt tovi ennenkuin olen ehtinyt tänne blogiin kirjoitteleen. Purnujärvellä ehdimme käydä kuitenkin hieman hengähtämässä ja lataamassa akkuja. Jummi jammi että on mennyt viikot hektiseksi toiminnaksi. No itsepähän olen kalenterit täyttänyt, joten peiliin on katsominen. Ja Shanghaissa korkealle.

Syyskuun alussa teimme fMBA opiskeluryhmän kanssa matkan Shanghaihin. Viikko oli täyttä tohinaa ja kaksi päivää vietettiin maailmannäyttelyssä Expoossa. 12 paviljongia tuli Teija kanssa kierreltyä. Tuli shoppailtua silkkiä ja helmikoruja. Tuliaisia tuli kaikille myös tavallista enemmän. Kiina on vauras maa ja oma kulttuuri näkyy päivittäisessä elämässä. Paljon ihmisiä ja vilinää kaupungin vilskeessä. Kyllä oli mukava tulla takaisin Suomeen ja Ouluun, jossa pääsee liikkumaan pyörällä paikasta toiseen ja nopeesti.

Uimaopettajakurssit alkoivat sekä Oulussa että Haapavedellä. Tulevat uimaopet ovat innokkaita ja tekniikkaa kun harjoitellaan, he toteavat uintiharjoittelun olevan haastavaa. Näinhän se, mutta kyllä vedessä on mukavaa.

Oulun Talviuimareiden puheenjohtajana minulla kunnia olla edustamassa oululaista menestystä talviuinnin parissa. Sain Kauneus- ja terveysmessuilla pulahtaa viileään veteen. Palju herätti kiinnostusta ja saimme kannustavia komentteja rohkeudestamme. Terveyttä talviuinnista on hieno projekti, johon me oululaiset myös osallistumme.

Terveysmessuilla saimme nauttia Scandinavian Hanks miesten tanssi-iloittelusta. Piristävää ja virkistävää meille keski-ikäisille naisille.

Valtakunnallisesti talviuintikausi on nyt sitten julistettu avatuksi. Oulun Talviuimarit vietti la 16.10. avajaispäivää kahvakuulajumpan ja uinnin merkeissä. Yhteistyö Trainer4you kanssa on ollut antoisaa ja kahvauulajumppa tuntuu upeasti koko kehossa. Lämmittely ja pulahdus Oulujokeen+5,6 asteiseen veteen. Virtaa ja energiaa piisaa nyt koko kaudeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti